Track record

 • mei 2024 Samenwerking Deij Transport met transportbedrijven Jan Deckers en Jan de Waal

  Opgetreden als adviseur bij het door familiebedrijf Deij Transport B.V. aangaan van de samenwerking met de transportbedrijven Jan Deckers en Jan de Waal. Deij Transport heeft bijzondere expertise op het gebied van geconditioneerd transport van en naar Italië. Door de samenwerking vergroten de drie transporteurs hun netwerk, bundelen zij hun krachten en kunnen zij hun logistieke dienstverlening wat betreft geconditioneerd transport en opslag in de bloemen-, planten-, groente- en fruitsector samen verder uitbouwen.
 • mei 2024 Anders Invest participeert in poeliersbedrijf Hillco

  Opgetreden als adviseur van Anders Invest bij de verwerving van een meerderheidsbelang in Hillco. Hillco is een Nederlands familiebedrijf dat zich al ruim 40 jaar specialiseert in het verwerken van verantwoorde kipproducten voor de Nederlandse, Belgische en Duitse foodservice markt. Door de samenwerking tussen Anders Invest, het nieuwe Hillco management en het bestaande Hillco team, kan het poeliersbedrijf haar groeiambities in bestaande en nieuwe markten verder realiseren.
 • april 2024 Zweedse NCAB Group koopt Belgische Cumatrix

  Opgetreden als adviseur van de Zweedse NCAB Group bij de overname van het Belgische Cumatrix. NCAB produceert en verkoopt printplaten (PCB's) voor veel verschillende industrieën en elektronische applicaties, en Cumatrix is ook gespecialiseerd in PCB's en is daarnaast specialist op het gebied van chemisch etsen. Met deze overname breidt NCAB Group zijn positie op de markt uit, in het bijzonder in de Benelux.
 • maart 2024 Samenwerking Logic Vision en ESC Groep

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Logic Vision bij het aangaan van de samenwerking met ESC Groep, een portfolio onderneming van Capital A. Logic Vision is specialist op het gebied van ERP en Microsoft - oplossingen met een sterke focus op maritiem, productie en energie. Deze samenwerking draagt significant bij aan de groei en innovatie binnen de ESC Groep.
 • maart 2024 Verkoop H&M Houtbewerkingsmachines aan Anders Invest Industrie Fonds

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van H&M Houtbewerkingsmachines bij de verkoop van hun onderneming aan Bos Machines International, een participatie van Anders Invest Industrie Fonds. H&M heeft een leidende positie op de markt van duurzame, industriële woningbouw en heeft een snel groeiende internationale orderportefeuille. Door deze strategische bundeling van krachten kunnen de ondernemingen elkaar versterken en klanten nog beter ontzorgen.
 • maart 2024Uitvaartonderneming Dordrecht en Omstreken overgedragen aan DELA

  Opgetreden als adviseur van een van de aandeelhouders van Uitvaartonderneming Dordrecht en Omstreken bij de verkoop van het familiebedrijf aan DELA. Na een samenwerking van ruim vijftig jaar, zal het Dordtse uitvaartbedrijf voortaan onder de vleugels van DELA opereren.
 • december 2023 Verkoop ECS aan Cleo, USA

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Electronic Commerce Solutions (ECS) International BV bij de verkoop van hun aandelen aan Cleo Communications Holding, LLC in de USA. ECS verkoopt en implementeert EDI-integratiesoftware en Managed File Transfer software oplossingen. Door deze acquisitie breidt Cleo haar organisatie uit naar continentaal Europa om ook zo aan Europese ondernemingen waarde toe te voegen met haar geavanceerde B2B-integratieoplossing ‘Cleo Integration Cloud’.
 • december 2023 Grinta Media koopt Argus Productions

  Opgetreden als adviseur van Grinta Media, specialist in het leveren van medewerkers voor tv-producties in binnen- en buitenland, bij de acquisitie van Argus Productions. Met de overname van Argus Productions wordt een belangrijke internationale speler in de wereld van onder meer regisseurs, slomo- regisseurs en redacteuren, editors en graphics/analyse-operators aan Grinta Media toegevoegd waardoor beide bedrijven hun groeiambitie verder vorm kunnen geven.
 • november 2023Verkoop belang in Laagland BV en De Graaf Aandrijvingen BV

  Opgetreden als adviseur van Edwin van der Spek bij de verkoop van zijn belang in Laagland BV en De Graaf Aandrijvingen BV aan zijn medeaandeelhouder Eddo Cammeraat en aan investeerder MGF. Laagland en De Graaf zijn technische handelsondernemingen in metaalbewerkingsmachines, voorinstel-apparatuur en gereedschappen en voeren installatie- en servicewerkzaamheden uit, waarbij De Graaf zich ook richt op de engineering en verkoop van schakelbare koppelingen, tandwielkasten en draaikransen.
 • november 2023Accelerate People Group neemt Newpeople over

  Opgetreden als adviseur van investeerder Accelerate People Group bij de overname van Newpeople. Newpeople is een vooraanstaand executive search & interim managementbureau gespecialiseerd in digitaal leiderschap. Met Newpeople bouwt Accelerate People Group verder aan de ingezette groei, zowel voor opdrachtgevers als voor (digitale) professionals, managers & directors die door Newpeople geplaatst worden of via Newpeople werken.
 • september 2023Anders Invest koopt Teamasters

  Opgetreden als adviseur van Organic Flavour Company, een portfolio-onderneming van Anders Invest Food & Agri Fonds, bij de overname van Teamasters BV. Teamasters is actief in de productie van premium biologische thee in piramidezakjes en produceert hoofdzakelijk private label. Deze strategische overname stelt OFC in staat om zijn product-portfolio uit te breiden en synergie te realiseren op het gebied van inkoop en productie.
 • september 2023Partnership Nedcam met Nobel Capital Partners

  Opgetreden als adviseur van de oprichters van Nedcam bij het aangaan van de samenwerking met Nobel Capital Partners. Nedcam is producent van hoogwaardige mallen voor de composietenindustrie, actief vanuit Heerenveen (NL) en Rhede (Duitsland), met een leidende positie in onder andere de jachtbouw, automotive- en windsector. Doel van de samenwerking is een groeiversnelling van Nedcam, door middel van geografische expansie en het betreden van nieuwe marktsegmenten.
 • juni 2023Anders Invest participeert in Lamboo Dried & Deco

  Opgetreden als adviseur van Anders Invest Food & agri Fonds Coöperatief U.A. bij de participatie door haar Food & Agri Fonds in Lamboo Dried & Deco. Lamboo is specialist in het creëren en produceren van droogbloemen en andere natuurlijke decoraties, en beheerst het volledige droogproces van het zaaien, telen en drogen tot het produceren van een hoogwaardige droogbloemencollectie. Door deze samenwerking met Anders Invest, versterkt Lamboo haar positie als ketenregisseur en kan ze haar internationale groeiambities verder vormgeven.
 • april 2023Verkoop Intertras

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Intertras bij de verkoop van hun aandelen aan Bosma in het kader van hun opvolging. Intertras is een specialist in bedden, matrassen en accessoires zoals toppers en hoofdborden en is in hotelboxspringbedden een van de grootste partijen. Intertras levert onder andere aan resorts, hotels, cruiseschepen, camperproducenten en zieken- en verzorgingshuizen.
 • april 2023 Veenhuizen koopt familiebedrijven Europa Ice en Perfect Ice Solutions

  Opgetreden als adviseur van Veenhuizen bij de overname van familiebedrijven Europa Ice en Perfect Ice Solutions. Veenhuizen ontzorgt (food gerelateerde) ondernemers op het gebied van warmte en koudetechniek. Door toevoeging van deze ondernemingen aan de Veenhuizen groep kan zij haar service-activiteiten en de verkoop van (soft)ijsapparatuur verder uitbreiden.
 • maart 2023Communicatiebureaus Kris Kras & Enof bundelen krachten

  Opgetreden als adviseur van de oprichter van Kris Kras context, content and design bij het aangaan van de samenwerking met Enof creatieve communicatie. Met behoud van hun specifieke, eigen signatuur slaan deze full service communicatiebureaus de handen ineen om samen opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen. Daarbij wordt onder meer ingezet op thema’s zoals als inclusieve communicatie, social design, en ChatGPT.
 • maart 2023 Tuitel smart logistics koopt familiebedrijf Rossenaar's Vrachtdiensten

  Opgetreden als adviseur van Tuitel smart logistics bij de acquisitie van het Edamse familiebedrijf Rossenaar's Vrachtdiensten. Tuitel exploiteert een onderneming op het gebied van transport en warehousingdiensten. Met deze overname versterkt Tuitel zijn positie in de transport- en logistieke sector, in het bijzonder wat betreft vrachtdiensten
 • februari 2023Anders Invest participeert in Eosta

  Opgetreden als adviseur van Anders Invest bij de participatie door haar Food & Agri Fonds in Eosta. Eosta heeft als huismerk Nature & More en is een van de grootste en meest duurzame Europese handelsbedrijven in biologische groente en overzees fruit. Binnen de Anders Invest groep zal Eosta een centrale rol krijgen in het vormgeven van haar ambitie om de transitie naar een duurzaam globaal voedselsysteem te bewerkstelligen.
 • december 2022 EDP-leverancier Evry verkocht aan Health Cloud Initiative

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Evry bij de verkoop van de groep waarvan Evry deel uitmaakt, aan Health Cloud Initiative. Evry is marktleider op het gebied van software voor diëtisten, gewichtsconsulenten en voetzorg. Met deze acquisitie vergroot HCI haar portfolio binnen de GGZ en Paramedie, wat past binnen haar buy-and-build strategie.
 • november 2022 Anders Invest participeert in Star Food

  Opgetreden als adviseur van Anders Invest bij de participatie door haar Food & Agri Fonds in Star Food. Star Food kweekt en verkoopt meelwormen, reuze meelwormen en kakkerlakken voor met name de food en feed industrie. Daarnaast handelt het bedrijf in insecten en wormen voor de hengelsport.
 • oktober 2022 Verkoop CubicEyes aan Aareon

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Cubiceyes bij de verkoop aan vastgoedsoftwarebedrijf Aareon. CubicEyes is eigenaar van EyeMove, een marketing en customer relationship software (crm)-oplossing voor beleggers, projectontwikkelaars en woningcorporaties. EyeMove vormt een aanvulling op het digitale platform van Osre, onderdeel van Aareon, waardoor Osre de gehele vastgoedketen nog beter kan bedienen.
 • september 2022TOP Expertise & DP SURVEY GROUP bundelen krachten

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van het Nederlands expertisebureau TOP Expertise bij het aangaan van de samenwerking met haar Belgische branchegenoot DP Survey Group. Met de aansluiting bij DP Survey Group, versterken beide bureaus hun positie in het uitvoeren van inspecties bij complexe technische schades en het regelen van dergelijke schades. Dat doen zij internationaal, zowel in de maritieme als de niet-maritieme sector
 • juli 2022Gelders Forwarding verkocht aan Scan Global Logistics

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Gelders Forwarding bij de verkoop aan de Deense expediteur Scan Global Logistics. Gelders Forwarding is een Nederlandse expediteur gespecialiseerde in lucht-, zee- en wegtransportdiensten voor verschillende sectoren. Deze aankoop helpt Scan Global Logistics haar klantenbestand uit te breiden en haar positie te versterken in de luchtvracht, in het bijzonder in de hightech sector.
 • juli 2022IT-service specialist Trivento maakt voortaan onderdeel uit van ilionx

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van IT-service specialist Trivento bij het samengaan met ilionx. Trivento maakt fit-for-purpose oplossingen voor mid-market organisaties en heeft zich sterk gespecialiseerd in oplossingen voor kernprocessen waar geen standaard software voor is. Met de samengang verstevigt ilionx haar positie op de Nederlandse markt en breidt ze haar expertise op het gebied van complexe integratie- en architectuurvraagstukken uit.
 • juni 2022Anders Invest investeert in Horizon Natuurvoeding

  Opgetreden als adviseur van Anders Invest bij de investering door haar Food & Agri Fonds in Horizon Natuurvoeding. Horizon Natuurvoeding produceert en distribueert biologische notenpasta's, verpakte noten & zuidvruchten en stropen, waaronder ahornsiroop, en verkoopt biologische notenpasta's onder de eigen merken Horizon, Monki, Jori en Krekeltje. Met name voor biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels, en ook voor de levensmiddelenindustrie.
 • juni 2022Quadrum Capital investeert in softwarebedrijf Sigmax

  Opgetreden als adviseur van Sigmax bij de investering door Quadrum Capital. Sigmax ontwikkelt software voor complexe maatschappelijke thema’s voor partijen actief in stadsontwikkeling en veiligheid, ticketing en handhaving in het openbaar vervoer, veldwerkdiensten (field services) en de beveiligingsbranche. De samenwerking met Quadrum Capital brengt Sigmax extra slagkracht om haar softwareoplossingen functioneel breder en rijker te maken en Sigmax internationaal verder te laten groeien.
 • april 2022Anders Invest participeert in Organic Flavour Company

  Opgetreden als adviseur van Anders Invest bij de investering door haar Food & Agri Fonds in Organic Flavour Company (OFC). OFC verkoopt biologische thee, kruiden en specerijen via biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels onder de merknamen iDo!, Cleo’s en Natural Temptation, en handelt in hoogwaardige biologische kruiden en specerijen voor de levensmiddelenindustrie. De samenwerking met Anders Invest stimuleert OFC haar ambities te realiseren, verder te groeien en meer impact te realiseren.
 • maart 2022Devise en Topicus bundelen krachten

  Opgetreden als adviseur van Devise bij de verkoop van een aandelenbelang aan Topicus Zorg. Devise is expert op het gebied van data-analyse en capaciteitsvraagstukken binnen de spoedzorg. Door de samenwerking met Topicus kan Devise haar groeiambities verder realiseren en haar klanten nog beter bedienen.
 • oktober 2021Savoire koopt Soap World en Soap & Gifts

  Opgetreden als adviseur van investeerder Savoire bij haar eerste acquisitie, de koop van zeepfabriek Soap World en het Belgische Soap & Gifts. Soap World maakt hoogwaardige ambachtelijke zeep in vrijwel alle vormen en productsamenstellingen, bad- en scrubzout en geurzakjes. Soap & Gifts is een groothandel in vaste en vloeibare zepen, bruisballen en cadeau artikelen.
 • oktober 2021Familiebedrijf HEGO verkocht aan investeerder Globitas

  Opgetreden als adviseur van familie Gort bij de verkoop van HEGO aan investeerder Globitas. HEGO is een internationale groothandel en service center actief in de handel en bewerking van roestvast staal en aluminium. Met de overname geeft Globitas een sterke impuls aan de groeiambities van HEGO.
 • september 2021NL2i investeert in bouwbedrijf Vaessen

  Opgetreden als adviseur van NL2i bij de investering in Vaessen, marktleider in Nederland wat betreft het ontwikkelen en realiseren van maatschappelijk vastgoed (sport, onderwijs en brandweer). Als actieve investeerder zal NL2i haar sectorspecifieke managementervaring inzetten om verder te bouwen aan de ontwikkeling en groei van Vaessen.
 • augustus 2021Samenwerking Havatec met Rabo Investments

  Opgetreden als adviseur van het innovatieve maakbedrijf Havatec bij het aangaan van de samenwerking met Rabo Investments. Havatec ontwikkelt sorteer-, bos- en handling systemen voor de internationale sierteeltsector en tuinbouw. Met Rabo Investments als equity partner kan Havatec de internationale uitrol en ontwikkeling van technologische oplossingen voor de Agri & Food branche verder versnellen.
 • april 2021Prewest ICT en Prewest Services verkocht aan Eazit

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van ICT- & telecombedrijf Prewest bij de verkoop van 2 onderdelen van hun bedrijf aan Eazit. Met de koop van de ICT-diensten en de services op het gebied van telecom, internet en TV, breidt Eazit, specialist in telefonie, ICT, internet en netwerk, zijn portfolio en geografisch bereik verder uit en wordt de focus op service excellence in de dienstverlening aan klanten vergroot.
 • april 2021AVerest Capital investeert in familiebedrijf Zusss

  Opgetreden als adviseur van AVerest Capital bij de investering in familiebedrijf Zusss. Zusss ontwerpt, maakt en verkoopt diverse lifestyle- en fashionartikelen, waaronder dameskleding, schoenen, accessoires, verzorgingsartikelen en artikelen voor in huis, zoals servies, textiel, plaids, kaarsen en vazen. Met AVerest Capital gaat Zusss een nieuwe groeifase in, zal zij haar assortiment uitbreiden en haar doelgroep verbreden.
 • maart 2021Verkoop Tech Bakery aan investeerder MG Partners

  Opgetreden als adviseur van een van de aandeelhouders van Tech Bakery, specialist in informatie- en communicatietechnologie voor de zorgsector, bij de verkoop aan investeerder MG Partners. Tech Bakery zal deel uitmaken van de Dutch IT Services groep en past in de buy-and-build strategie van MG Partners in deze branche.
 • februari 2021Verkoop meerderheidsbelang in CloudNation aan Uniserver

  ​​​​​​​Opgetreden als adviseur van de aanblijvende aandeelhouders van public-cloudspecialist CloudNation bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan Uniserver Group. CloudNation en Uniserver bundelen hun krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden, en bieden samen complete expertise op het gebied van clouddiensten voor Managed Service Providers, Independent Software Vendors en bedrijven. 
 • februari 2021Management buy-out VanDoen Academie

  Opgetreden als adviseur bij de koop door Ruth Bartstra van alle aandelen in VanDoen Academie, tot voor kort een van de ondernemingen van Marcel den Daas. Ruth is al jaren directeur van VanDoen Academie en heeft deze onderneming met succes uitgebouwd. Zij gaat VanDoen Academie zelfstandig voortzetten.
 • januari 2021Verkoop Quest Innovations

  Opgetreden als adviseur van Quest Innovations, leidend ontwikkelaar van geavanceerde camera’s op het gebied van fluorescentiebeeldvorming voor de medische sector, bij de verkoop aan Olympus Medical Systems EMEA. Door de overname kan Quest haar geavanceerde fluorescentiebeeldvormingssystemen waarbij wordt gebruikgemaakt van speciaal licht waardoor chirurgen meer kunnen zien en dus veiliger kunnen opereren dan met conventionele beeldtechnologieën, samen met Olympus verder ontwikkelen.
 • oktober 2020Verkoop uitzendbureau ErvarenJaren

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van ErvarenJaren, specialist in het uitzenden van ervaren mensen, bij de verkoop aan Nestor, de Belgische uitzendgroep gericht op 50-plussers en gepensioneerden. Nestor geeft met de acquisitie invulling aan haar groeiambities op de Nederlandse 50+ uitzendmarkt.
 • oktober 2020Verkoop Klever Boor- en Perstechniek

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Klever Boor- en Perstechniek bij de verkoop aan de Van Gelder Groep. Met de koop van Klever, specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen en sleufloze verbindingen, is Van Gelder beter in staat om te voorzien in de toenemende behoeften van haar klanten aan oplossingen die de energietransitie ondersteunen.
 • augustus 2020Uitkoop medeaandeelhouder Kekkila-BVB Australia

  Opgetreden als adviseur van BVB bij de uitkoop van haar Australische medeaandeelhouder in Kekkila-BVB Australia. Kekkila-BVB Australia is onderdeel van het Fins/Nederlandse Kekkila-BVB, de meest toonaangevende en veelzijdige Europese substratenproducent. 
 • juli 2020AKILES verwerft minderheidsbelang in Methis Consulting Group

  Opgetreden als adviseur van de Belgische investeringsmaatschappij AKILES bij haar investering in Methis Consulting Group. Methis Consulting wordt in de Benelux algemeen erkend als toonaangevend expert op het gebied van bedrijfsvoering en regelgeving in de energiesector en het openbaar vervoer. AKILES is een “evergreen” investeringsmaatschappij, gespecialiseerd in groeikapitaal. AKILES zal Methis Consulting ondersteunen bij de verdere uitbouw van haar organisatie.
 • juli 2020NextGen Kinderopvang koopt Kinderopvang ’t Stationnetje

  Opgetreden als adviseur van NextGen Kinderopvang bij de acquisitie van Kinderopvang ’t Stationnetje in Obdam. Met deze eerste acquisitie heeft NextGen Kinderopvang een start gemaakt met de opbouw van haar landelijke kinderdagopvangorganisatie.
 • juli 2020Verkoop Promis Electro - Optics/PEO Radation Technology

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van PEO bij de verkoop van haar Nederlandse en Belgische ondernemingen aan een combinatie van investeerders waaronder Eden Roc en de nieuwe CEO Roland van den Bergh. PEO heeft als specialist en niche speler een sterke marktpositie opgebouwd in de vakgebieden security screening, electro optics, radiation monitoring, radiotherapie en medical imaging QA/QC en bedient de industriële sector, de medische sector, luchthavens, overheden, rechtbanken, gevangenissen, warehouses en pakketdiensten.
 • juli 2020 Investeerder AVerest Capital koopt 2 familiebedrijven 

  Opgetreden als adviseur van AVerest Capital bij de acquisitie van 2 Twentse familiebedrijven, Arli Group en Hemsson, actief op het gebied van de handel in producten in en om het huis, home & living, zoals beddengoed, tuinkussens, hand- en keukendoeken, badjassen, verlichte kerstbomen en kaarsen. AVerest voegt de bedrijven samen zodat ze samen sneller internationaal kunnen groeien.
 • juni 2020Koop van Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen

  Opgetreden als adviseur van logistieke dienstverlener Rien Montsma Vervoer bij de koop van Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen. Door deze acquisitie kan Rien Montsma Vervoer haar logistieke diensten uitbreiden met koel- en vriestransporten en de hoge servicegraad naar een nog hoger niveau brengen. 
 • mei 2020Splitsing en internationalisering Smart WorkPlace

  Opgetreden als adviseur van een van de oprichters van Smart WorkPlace bij de splitsing en internationalisering daarvan. Smart WorkPlace is een kennisplatform voor ontwikkeling van smart, gezonde en circulaire werkomgevingen. Twee van de drie aandeelhouders gaan verder met de huidige onderneming (SWP). De derde aandeelhouder zal zich toeleggen op de ontwikkeling van Smart WorkPlace International (SWPi), specifiek gericht op de internationale markt. SWP en SWPi zullen elkaar aanvullen en versterken.
 • mei 2020Verkoop WeBlog Media aan Pijper Media

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van WeBlog Media bij de verkoop aan familiebedrijf Pijper Media, bekend van onder meer Marie Claire, Nieuwe Revu en Lonely Planet Magazine. WeBlog Media is een succesvol online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het creëren, promoten en adverteren van online content. Met deze overname kan Pijper Media haar digitalisering versnellen en het online bereik van haar premium merken vergroten als publisher en als adverteerder.
 • januari 2020Verkoop meerderheidsbelang Win Equipment aan Orkla

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van softijsmachineleverancier Win Equipment bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan het Noorse beursgenoteerde Orkla. Win Equipment gaat samenwerken met Nic Nederland, leverancier van softijs- en milkshakeproducten en (ook) onderdeel van Orkla. Door de samenwerking wordt hét kenniscentrum voor softijs in Nederland gevormd en kunnen klanten nog beter worden ondersteund.
 • december 2019Verkoop THE MAASTRICHT FORENSIC INSTITUTE aan Eurofins

  Opgetreden als adviseur van Universiteit Maastricht Holding en Verilabs bij de verkoop van de strategische deelneming in TMFI aan de life science multinational Eurofins. TMFI is de een na grootste Nederlandse dienstverlener gericht op forensisch DNA-onderzoek en DNA-verwantschapsonderzoek. Voor de Universiteit Maastricht is deze verkoop een succesvol resultaat van haar valorisatie-activiteiten, gericht op het naar de markt brengen van “in Maastricht ontwikkelde kennis en expertise” en het creëren van nieuwe, structurele en hoogwaardige werkgelegenheid in Limburg.
 • december 2019Marcel Nicolaas koopt Seats2Meet.com Utrecht

  Opgetreden als adviseur van Marcel Nicolaas bij de koop van de aandelen in Seats2Meet.com Utrecht van Meeting Masters. Seats2Meat richt zich op exploitatie van conferentie- en vergadercentra, in het bijzonder het faciliteren van ontmoetingsplekken voor freelancers en ondernemers.
 • december 2019Uitkoop medeaandeelhouder Twint Groep

  Opgetreden als adviseur van de familie Twint bij de uitkoop van haar medeaandeelhouder in de Twint groep (voorheen genaamd Vaarboer & Twint). De Twint groep exploiteert een bloeiende onderneming in goederenvervoer over de weg, afvalverwerking en - recycling, personeelsdiensten en diverse werkzaamheden in de bouw.
 • december 2019Meerderheidsbelang in Orcon en Thercon verkocht

  Opgetreden als adviseur van de Nederlandse aandeelhouder van het Nederlandse Orcon en het Belgische Thercon, grote spelers in de ventilatiesystemen voor de woning- en utiliteitsbouw c.q. (exclusief) distributeur van het merk Fujitsu General in de airconditioning- en warmtepompbranche. Na eerder een minderheidsbelang te hebben verkocht aan het Franse Groupe Atlantic, hebben de aandeelhouders nu een meerderheidsbelang verkocht.
 • oktober 2019Alles voor Afvallen koopt Dieet Support Nederland

  Opgetreden als adviseur van Alles voor Afvallen, verdeler en ontwikkelaar van afslankconcepten, bij de koop van Dieet Support Nederland, waarmee Alles voor Afvallen een aantal websites en een webshop voor producten voor een gezonde levensstijl aan haar palet toevoegt.
 • augustus 2019Verkoop van FleetCollective aan verzekeraar Schouten Zekerheid

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van FleetCollective bij de verkoop aan verzekeraar Schouten Zekerheid. FleetCollective is een collectief voor wagenparkeigenaren, speciaal gericht op kleinere (50+ auto’s) en middelgrote (tot circa 1.000 auto’s) autovloten, dat door haar structuur dezelfde kostenvoordelen creëert als voor grotere autovloten.
 • juli 2019Strategische samenwerking SPGG en Kinderopvang Holding BV

  Opgetreden als adviseur van Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Geldermalsen (SPGG) bij het aangaan van een vergaande strategische samenwerking met Kinderopvang Holding BV. Door deze samenwerking ontstaat in de Betuwe een krachtige en stabiele speler met meer dan 35 locaties.
 • juli 2019Partou koopt Mimiko Kinderopvang

  Opgetreden als adviseur van de grootste kinderopvangorganisatie in Nederland, Partou, bij de koop van de in Rotterdam gevestigde kinderopvangonderneming Mimiko Kinderopvang. Met de koop van Mimiko Kinderopvang geeft Partou invulling aan haar wens haar aanwezigheid in Rotterdam uit te breiden.
 • juni 2019Verkoop Bel Impex aan Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

  Opgetreden als adviseur bij de verkoop van een meerderheidsbelang in Bel Impex aan Nederlandse MKB Participatiemaatschappij. Bel Impex is een Nederlandse snelgroeiende in- en exporteur van (exotisch) groente, fruit en specerijen, en vanuit een maatschappelijk oogpunt vooruitstrevend. Bel Impex zal door een buy and build strategie haar marktpositie verder uitbreiden.
 • april 2019Verkoop Snijders Uitvaartzorg

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder bij de verkoop van uitvaartonderneming Snijders Uitvaartzorg, een exclusief rouwcentrum in het midden van het land.
 • april 2019 Verkoop familiebedrijf Sportcentrum Van Unen

  Opgetreden als adviseur van de zussen Van Unen bij de verkoop van hun aandelen in Sportcentrum Van Unen aan Blue Zone Holding. Oud topjudoka Marjolein van Unen en haar zus Joyce van Unen hebben het in 1985 door hun vader opgerichte sportcentrum succesvol uitgebouwd tot een professioneel en toonaangevend sportcentrum. 
 • maart 2019 Verkoop familiebedrijf Van Assendelft - Hollander Bogaert aan investeringsfonds KeBek

  Opgetreden als adviseur van familie Van der Putten bij de verkoop van familiebedrijf Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) aan het Belgische investeringsfonds KeBek. VAHB is een toonaangevende groothandel in accessoires voor kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.
 • januari 2019Uitkoop medeaandeelhouder Eureco Pharma

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Eureco Pharma en Top Pharma bij de uitkoop van de andere aandeelhouder. Eureco Pharma importeert en registreert receptgeneesmiddelen met focus op de intramurale (ziekenhuis) markt en maakt zich sterk voor het oplossen van tekorten.  
 • november 2018Verkoop VoucherCompany aan Nederlandse MKB Participatie- maatschappij

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders bij de verkoop van de Website van het jaar 2018, VoucherCompany, aan Nederlandse MKB Participatiemaatschappij. VoucherCompany is een leidende online aanbieder van kwalitatieve consumentenproducten en zal door een buy and build strategie de komende periode haar marktpositie verder uitbreiden.
 • oktober 2018Familiebedrijf BVB Substrates fuseert met het Finse Kekkilä

  Als adviseur opgetreden van BVB bij de fusie met Kekkilä tot de meest toonaangevende en veelzijdige Europese substratenproducent met een omzet van 240 miljoen.
 • september 2018Partou koopt Kinderopvang De Morgenstond

  Als adviseur opgetreden van Partou bij de koop van de in Amsterdam gevestigde kinderopvangonderneming De Morgenstond. Partou is de grootste kinderopvangorganisatie in Nederland.
 • juli 2018Partou koopt de Beverwijkse kinderopvangactiviteiten van Brood & Spelen

  Als adviseur opgetreden van Partou bij de koop van de Beverwijkse kinderopvangactiviteiten van Brood & Spelen Kinderopvang. Met deze koop breidt Partou haar activiteiten in Beverwijk uit.
 • juni 2018Participatie in Frontline

  Als adviseur van de aandeelhouders van Frontline opgetreden bij de verkoop van een deel van hun aandelen aan de werknemers waardoor de onderneming grotendeels in handen is gekomen van werknemers en directie. Frontline ontwerpt, implementeert en beheert contact center oplossingen, onder meer met partners zoals Genesys en Verint.
 • maart 2018Investeerder Gremio Vitalis verkoopt haar 50% in Boix Europe

  In 2010 opgetreden als adviseur van verkoper bij de verkoop van 50% van haar belang in Boix Europe, leverancier en installateur van dozenopzetmachines ten behoeve van onder meer de agri & food markt, aan haar Spaanse medeaandeelhouder Boix Maquinara. Nu ook opgetreden als adviseur van Gremio Vitalis bij de verkoop van haar resterende belang aan Boix Maquinara
 • oktober 2017Verkoop Furore Informatica aan Conclusion

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Furore bij verkoop aan Conclusion. Furore heeft als IT-specialist 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg en de wetenschappelijke wereld en behoort tot de top van het zorgdomein wat betreft de ondersteuning van ziekenhuizen bij de implementatie van elektronische patiëntendossiers.
 • oktober 2017Strategische participatie door Groupe Atlantic in Orcon & Thercon

  Opgetreden als adviseur van de Nederlandse en Belgische aandeelhouders van Orcon en Thercon bij de verkoop van een minderheidsbelang aan het Franse Group Atlantic. Orcon is een belangrijke speler in ventilatiesystemen voor woning- en utiliteitsbouw, Thercon is exclusief distributeur van Fujitsu General in de airconditioning- en warmtepompenbranche.
 • juni 2017Joint venture Royal FloraHolland met FloraXchange

  Opgetreden als adviseur van Royal FloraHolland bij het aangaan van een joint venture met FloraXchange om één digitaal platform voor kwekers van bloemen en planten te creëren om wereldwijde handel in de sierteeltsector toegankelijker en eenvoudiger te maken en innovatie te versnellen.
 • mei 2017Stichting Kinderopvang Heerhugowaard koopt De Keet Waarland

  Als adviseur opgetreden van SKH bij de koop van de in Waarland gevestigde kinderopvangonderneming De Keet. Vanuit haar filosofie kinderopvangactiviteiten integraal aan te bieden in samenwerking met het basisonderwijs, bouwt SKH aan haar organisatie door kinderopvangondernemingen over te nemen die zich in of bij onderwijslocaties bevinden.
 • maart 2017Verkoop casino ondernemingen Supergame en Biermann’s Bingo

  Opgetreden als adviseur van Ronmar, het familiebedrijf van de Limburgse familie Traarbach, bij de verkoop van de Limburgse casino activiteiten aan Casino Admiral Holland, onderdeel van de Oostenrijkse Novomatic Group. Ronmar gaat zich meer focussen op nieuwe mogelijkheden binnen de Nederlandse en Belgische kansspelmarkt zoals online gaming.
 • maart 2017Verkoop resterende belang in M&I Labtech

  Na in 2015 opgetreden te hebben als adviseur van verkoper bij de verkoop van een meerderheidsbelang in M&I Labtech aan het in Dubai gevestigde medeaandeelhouder Global Consultancy FZC, ook opgetreden als adviseur van verkoper bij de verkoop van het resterende belang. M&I Labtech is specialist in de (turnkey) realisatie van laboratoria en het onderhoud en reparatie daarvan voor onder meer de olie- en gasindustrie en de petrochemische industrie.
 • september 2016Royal FloraHolland verkoopt Hobaho aan Dümmen Orange

  Opgetreden als adviseur van Royal FloraHolland bij de verkoop van Hobaho Horti Groep, specialist in het veredelen van bloembollen. De verkoop sluit aan bij de strategie van FloraHolland om zich meer te richten op haar kernactiviteiten (het samenbrengen van leden binnen de bloemenveilingen).
 • juni 2016Verkoop familiebedrijf Koninklijke Hesselink

  Opgetreden als adviseur van verkoper bij de verkoop van dit bedrijf in grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en natuursteen.