Track record

 • oktober 2021Savoire koopt Soap World en Soap & Gifts

  Opgetreden als adviseur van investeerder Savoire bij haar eerste acquisitie, de koop van zeepfabriek Soap World en het Belgische Soap & Gifts. Soap World maakt hoogwaardige ambachtelijke zeep in vrijwel alle vormen en productsamenstellingen, bad- en scrubzout en geurzakjes. Soap & Gifts is een groothandel in vaste en vloeibare zepen, bruisballen en cadeau artikelen.
 • oktober 2021Familiebedrijf HEGO verkocht aan investeerder Globitas

  Opgetreden als adviseur van familie Gort bij de verkoop van HEGO aan investeerder Globitas. HEGO is een internationale groothandel en service center actief in de handel en bewerking van roestvast staal en aluminium. Met de overname geeft Globitas een sterke impuls aan de groeiambities van HEGO.
 • september 2021NL2i investeert in bouwbedrijf Vaessen

  Opgetreden als adviseur van NL2i bij de investering in Vaessen, marktleider in Nederland wat betreft het ontwikkelen en realiseren van maatschappelijk vastgoed (sport, onderwijs en brandweer). Als actieve investeerder zal NL2i haar sectorspecifieke managementervaring inzetten om verder te bouwen aan de ontwikkeling en groei van Vaessen.
 • augustus 2021Samenwerking Havatec met Rabo Investments

  Opgetreden als adviseur van innovatieve maakbedrijf Havatec bij het aangaan van de samenwerking met Rabo Investments. Havatec ontwikkelt sorteer-, bos- en handling systemen voor de internationale sierteeltsector en tuinbouw. Met Rabo Investments als equity partner kan Havatec de internationale uitrol en ontwikkeling van technologische oplossingen voor de Agri & Food branche verder versnellen.
 • april 2021Prewest ICT en Prewest Services verkocht aan Eazit

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van ICT- & telecombedrijf Prewest bij de verkoop van 2 onderdelen van hun bedrijf aan Eazit. Met de koop van de ICT-diensten en de services op het gebied van telecom, internet en TV, breidt Eazit, specialist in telefonie, ICT, internet en netwerk, zijn portfolio en geografisch bereik verder uit en wordt de focus op service excellence in de dienstverlening aan klanten vergroot.
 • april 2021AVerest Capital investeert in familiebedrijf Zusss

  Opgetreden als adviseur van AVerest Capital bij de investering in familiebedrijf Zusss. Zusss ontwerpt, maakt en verkoopt diverse lifestyle- en fashionartikelen, waaronder dameskleding, schoenen, accessoires, verzorgingsartikelen en artikelen voor in huis, zoals servies, textiel, plaids, kaarsen en vazen. Met AVerest Capital gaat Zusss een nieuwe groeifase in, zal zij haar assortiment uitbreiden en haar doelgroep verbreden.
 • maart 2021Verkoop Tech Bakery aan investeerder MG Partners

  Opgetreden als adviseur van een van de aandeelhouders van Tech Bakery, specialist in informatie- en communicatietechnologie voor de zorgsector, bij de verkoop aan investeerder MG Partners. Tech Bakery zal deel uitmaken van de Dutch IT Services groep en past in de buy-and-build strategie van MG Partners in deze branche.
 • februari 2021Verkoop meerderheidsbelang in CloudNation aan Uniserver

  ​​​​​​​Opgetreden als adviseur van de aanblijvende aandeelhouders van public-cloudspecialist CloudNation bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan Uniserver Group. CloudNation en Uniserver bundelen hun krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden, en bieden samen complete expertise op het gebied van clouddiensten voor Managed Service Providers, Independent Software Vendors en bedrijven. 
 • februari 2021Management buy-out VanDoen Academie

  Opgetreden als adviseur bij de koop door Ruth Bartstra van alle aandelen in VanDoen Academie, tot voor kort een van de ondernemingen van Marcel den Daas. Ruth is al jaren directeur van VanDoen Academie en heeft deze onderneming met succes uitgebouwd. Zij gaat VanDoen Academie zelfstandig voortzetten.
 • januari 2021Verkoop Quest Innovations

  Opgetreden als adviseur van Quest Innovations, leidend ontwikkelaar van geavanceerde camera’s op het gebied van fluorescentiebeeldvorming voor de medische sector, bij de verkoop aan Olympus Medical Systems EMEA. Door de overname kan Quest haar geavanceerde fluorescentiebeeldvormingssystemen waarbij wordt gebruikgemaakt van speciaal licht waardoor chirurgen meer kunnen zien en dus veiliger kunnen opereren dan met conventionele beeldtechnologieën, samen met Olympus verder ontwikkelen.
 • oktober 2020Verkoop uitzendbureau ErvarenJaren

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van ErvarenJaren, specialist in het uitzenden van ervaren mensen, bij de verkoop aan Nestor, de Belgische uitzendgroep gericht op 50-plussers en gepensioneerden. Nestor geeft met de acquisitie invulling aan haar groeiambities op de Nederlandse 50+ uitzendmarkt.
 • oktober 2020Verkoop Klever Boor- en Perstechniek

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Klever Boor- en Perstechniek bij de verkoop aan de Van Gelder Groep. Met de koop van Klever, specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen en sleufloze verbindingen, is Van Gelder beter in staat om te voorzien in de toenemende behoeften van haar klanten aan oplossingen die de energietransitie ondersteunen.
 • augustus 2020Uitkoop medeaandeelhouder Kekkila-BVB Australia

  Opgetreden als adviseur van BVB bij de uitkoop van haar Australische medeaandeelhouder in Kekkila-BVB Australia. Kekkila-BVB Australia is onderdeel van het Fins/Nederlandse Kekkila-BVB, de meest toonaangevende en veelzijdige Europese substratenproducent. 
 • juli 2020AKILES verwerft minderheidsbelang in Methis Consulting Group

  Opgetreden als adviseur van de Belgische investeringsmaatschappij AKILES bij haar investering in Methis Consulting Group. Methis Consulting wordt in de Benelux algemeen erkend als toonaangevend expert op het gebied van bedrijfsvoering en regelgeving in de energiesector en het openbaar vervoer. AKILES is een “evergreen” investeringsmaatschappij, gespecialiseerd in groeikapitaal. AKILES zal Methis Consulting ondersteunen bij de verdere uitbouw van haar organisatie.
 • juli 2020NextGen Kinderopvang koopt Kinderopvang ’t Stationnetje

  Opgetreden als adviseur van NextGen Kinderopvang bij de acquisitie van Kinderopvang ’t Stationnetje in Obdam. Met deze eerste acquisitie heeft NextGen Kinderopvang een start gemaakt met de opbouw van haar landelijke kinderdagopvangorganisatie.
 • juli 2020Verkoop Promis Electro - Optics/PEO Radation Technology

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van PEO bij de verkoop van haar Nederlandse en Belgische ondernemingen aan een combinatie van investeerders waaronder Eden Roc en de nieuwe CEO Roland van den Bergh. PEO heeft als specialist en niche speler een sterke marktpositie opgebouwd in de vakgebieden security screening, electro optics, radiation monitoring, radiotherapie en medical imaging QA/QC en bedient de industriële sector, de medische sector, luchthavens, overheden, rechtbanken, gevangenissen, warehouses en pakketdiensten.
 • juli 2020 Investeerder AVerest Capital koopt 2 familiebedrijven 

  Opgetreden als adviseur van AVerest Capital bij de acquisitie van 2 Twentse familiebedrijven, Arli Group en Hemsson, actief op het gebied van de handel in producten in en om het huis, home & living, zoals beddengoed, tuinkussens, hand- en keukendoeken, badjassen, verlichte kerstbomen en kaarsen. AVerest voegt de bedrijven samen zodat ze samen sneller internationaal kunnen groeien.
 • juni 2020Koop van Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen

  Opgetreden als adviseur van logistieke dienstverlener Rien Montsma Vervoer bij de koop van Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen. Door deze acquisitie kan Rien Montsma Vervoer haar logistieke diensten uitbreiden met koel- en vriestransporten en de hoge servicegraad naar een nog hoger niveau brengen. 
 • mei 2020Splitsing en internationalisering Smart WorkPlace

  Opgetreden als adviseur van een van de oprichters van Smart WorkPlace bij de splitsing en internationalisering daarvan. Smart WorkPlace is een kennisplatform voor ontwikkeling van smart, gezonde en circulaire werkomgevingen. Twee van de drie aandeelhouders gaan verder met de huidige onderneming (SWP). De derde aandeelhouder zal zich toeleggen op de ontwikkeling van Smart WorkPlace International (SWPi), specifiek gericht op de internationale markt. SWP en SWPi zullen elkaar aanvullen en versterken.
 • mei 2020Verkoop WeBlog Media aan Pijper Media

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van WeBlog Media bij de verkoop aan familiebedrijf Pijper Media, bekend van onder meer Marie Claire, Nieuwe Revu en Lonely Planet Magazine. WeBlog Media is een succesvol online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het creëren, promoten en adverteren van online content. Met deze overname kan Pijper Media haar digitalisering versnellen en het online bereik van haar premium merken vergroten als publisher en als adverteerder.
 • januari 2020Verkoop meerderheidsbelang Win Equipment aan Orkla

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van softijsmachineleverancier Win Equipment bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan het Noorse beursgenoteerde Orkla. Win Equipment gaat samenwerken met Nic Nederland, leverancier van softijs- en milkshakeproducten en (ook) onderdeel van Orkla. Door de samenwerking wordt hét kenniscentrum voor softijs in Nederland gevormd en kunnen klanten nog beter worden ondersteund.
 • december 2019Verkoop THE MAASTRICHT FORENSIC INSTITUTE aan Eurofins

  Opgetreden als adviseur van Universiteit Maastricht Holding en Verilabs bij de verkoop van de strategische deelneming in TMFI aan de life science multinational Eurofins. TMFI is de een na grootste Nederlandse dienstverlener gericht op forensisch DNA-onderzoek en DNA-verwantschapsonderzoek. Voor de Universiteit Maastricht is deze verkoop een succesvol resultaat van haar valorisatie-activiteiten, gericht op het naar de markt brengen van “in Maastricht ontwikkelde kennis en expertise” en het creëren van nieuwe, structurele en hoogwaardige werkgelegenheid in Limburg.
 • december 2019Marcel Nicolaas koopt Seats2Meet.com Utrecht

  Opgetreden als adviseur van Marcel Nicolaas bij de koop van de aandelen in Seats2Meet.com Utrecht van Meeting Masters. Seats2Meat richt zich op exploitatie van conferentie- en vergadercentra, in het bijzonder het faciliteren van ontmoetingsplekken voor freelancers en ondernemers.
 • december 2019Uitkoop medeaandeelhouder Twint Groep

  Opgetreden als adviseur van de familie Twint bij de uitkoop van haar medeaandeelhouder in de Twint groep (voorheen genaamd Vaarboer & Twint). De Twint groep exploiteert een bloeiende onderneming in goederenvervoer over de weg, afvalverwerking en - recycling, personeelsdiensten en diverse werkzaamheden in de bouw.
 • december 2019Meerderheidsbelang in Orcon en Thercon verkocht

  Opgetreden als adviseur van de Nederlandse aandeelhouder van het Nederlandse Orcon en het Belgische Thercon, grote spelers in de ventilatiesystemen voor de woning- en utiliteitsbouw c.q. (exclusief) distributeur van het merk Fujitsu General in de airconditioning- en warmtepompbranche. Na eerder een minderheidsbelang te hebben verkocht aan het Franse Groupe Atlantic, hebben de aandeelhouders nu een meerderheidsbelang verkocht.
 • oktober 2019Alles voor Afvallen koopt Dieet Support Nederland

  Opgetreden als adviseur van Alles voor Afvallen, verdeler en ontwikkelaar van afslankconcepten, bij de koop van Dieet Support Nederland, waarmee Alles voor Afvallen een aantal websites en een webshop voor producten voor een gezonde levensstijl aan haar palet toevoegt.
 • augustus 2019Verkoop van FleetCollective aan verzekeraar Schouten Zekerheid

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van FleetCollective bij de verkoop aan verzekeraar Schouten Zekerheid. FleetCollective is een collectief voor wagenparkeigenaren, speciaal gericht op kleinere (50+ auto’s) en middelgrote (tot circa 1.000 auto’s) autovloten, dat door haar structuur dezelfde kostenvoordelen creëert als voor grotere autovloten.
 • juli 2019Strategische samenwerking SPGG en Kinderopvang Holding BV

  Opgetreden als adviseur van Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Geldermalsen (SPGG) bij het aangaan van een vergaande strategische samenwerking met Kinderopvang Holding BV. Door deze samenwerking ontstaat in de Betuwe een krachtige en stabiele speler met meer dan 35 locaties.
 • juli 2019Partou koopt Mimiko Kinderopvang

  Opgetreden als adviseur van de grootste kinderopvangorganisatie in Nederland, Partou, bij de koop van de in Rotterdam gevestigde kinderopvangonderneming Mimiko Kinderopvang. Met de koop van Mimiko Kinderopvang geeft Partou invulling aan haar wens haar aanwezigheid in Rotterdam uit te breiden.
 • juni 2019Verkoop Bel Impex aan Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

  Opgetreden als adviseur bij de verkoop van een meerderheidsbelang in Bel Impex aan Nederlandse MKB Participatiemaatschappij. Bel Impex is een Nederlandse snelgroeiende in- en exporteur van (exotisch) groente, fruit en specerijen, en vanuit een maatschappelijk oogpunt vooruitstrevend. Bel Impex zal door een buy and build strategie haar marktpositie verder uitbreiden.
 • april 2019Verkoop Snijders Uitvaartzorg

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder bij de verkoop van uitvaartonderneming Snijders Uitvaartzorg, een exclusief rouwcentrum in het midden van het land.
 • april 2019 Verkoop familiebedrijf Sportcentrum Van Unen

  Opgetreden als adviseur van de zussen Van Unen bij de verkoop van hun aandelen in Sportcentrum Van Unen aan Blue Zone Holding. Oud topjudoka Marjolein van Unen en haar zus Joyce van Unen hebben het in 1985 door hun vader opgerichte sportcentrum succesvol uitgebouwd tot een professioneel en toonaangevend sportcentrum. 
 • maart 2019 Verkoop familiebedrijf Van Assendelft - Hollander Bogaert aan investeringsfonds KeBek

  Opgetreden als adviseur van familie Van der Putten bij de verkoop van familiebedrijf Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) aan het Belgische investeringsfonds KeBek. VAHB is een toonaangevende groothandel in accessoires voor kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.
 • januari 2019Uitkoop medeaandeelhouder Eureco Pharma

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouder van Eureco Pharma en Top Pharma bij de uitkoop van de andere aandeelhouder. Eureco Pharma importeert en registreert receptgeneesmiddelen met focus op de intramurale (ziekenhuis) markt en maakt zich sterk voor het oplossen van tekorten.  
 • november 2018Verkoop VoucherCompany aan Nederlandse MKB Participatie- maatschappij

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders bij de verkoop van de Website van het jaar 2018, VoucherCompany, aan Nederlandse MKB Participatiemaatschappij. VoucherCompany is een leidende online aanbieder van kwalitatieve consumentenproducten en zal door een buy and build strategie de komende periode haar marktpositie verder uitbreiden.
 • oktober 2018Familiebedrijf BVB Substrates fuseert met het Finse Kekkilä

  Als adviseur opgetreden van BVB bij de fusie met Kekkilä tot de meest toonaangevende en veelzijdige Europese substratenproducent met een omzet van 240 miljoen.
 • september 2018Partou koopt Kinderopvang De Morgenstond

  Als adviseur opgetreden van Partou bij de koop van de in Amsterdam gevestigde kinderopvangonderneming De Morgenstond. Partou is de grootste kinderopvangorganisatie in Nederland.
 • juli 2018Partou koopt de Beverwijkse kinderopvangactiviteiten van Brood & Spelen

  Als adviseur opgetreden van Partou bij de koop van de Beverwijkse kinderopvangactiviteiten van Brood & Spelen Kinderopvang. Met deze koop breidt Partou haar activiteiten in Beverwijk uit.
 • juni 2018Participatie in Frontline

  Als adviseur van de aandeelhouders van Frontline opgetreden bij de verkoop van een deel van hun aandelen aan de werknemers waardoor de onderneming grotendeels in handen is gekomen van werknemers en directie. Frontline ontwerpt, implementeert en beheert contact center oplossingen, onder meer met partners zoals Genesys en Verint.
 • maart 2018Investeerder Gremio Vitalis verkoopt haar 50% in Boix Europe

  In 2010 opgetreden als adviseur van verkoper bij de verkoop van 50% van haar belang in Boix Europe, leverancier en installateur van dozenopzetmachines ten behoeve van onder meer de agri & food markt, aan haar Spaanse medeaandeelhouder Boix Maquinara. Nu ook opgetreden als adviseur van Gremio Vitalis bij de verkoop van haar resterende belang aan Boix Maquinara
 • oktober 2017Verkoop Furore Informatica aan Conclusion

  Opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Furore bij verkoop aan Conclusion. Furore heeft als IT-specialist 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg en de wetenschappelijke wereld en behoort tot de top van het zorgdomein wat betreft de ondersteuning van ziekenhuizen bij de implementatie van elektronische patiëntendossiers.
 • oktober 2017Strategische participatie door Groupe Atlantic in Orcon & Thercon

  Opgetreden als adviseur van de Nederlandse en Belgische aandeelhouders van Orcon en Thercon bij de verkoop van een minderheidsbelang aan het Franse Group Atlantic. Orcon is een belangrijke speler in ventilatiesystemen voor woning- en utiliteitsbouw, Thercon is exclusief distributeur van Fujitsu General in de airconditioning- en warmtepompenbranche.
 • juni 2017Joint venture Royal FloraHolland met FloraXchange

  Opgetreden als adviseur van Royal FloraHolland bij het aangaan van een joint venture met FloraXchange om één digitaal platform voor kwekers van bloemen en planten te creëren om wereldwijde handel in de sierteeltsector toegankelijker en eenvoudiger te maken en innovatie te versnellen.
 • mei 2017Stichting Kinderopvang Heerhugowaard koopt De Keet Waarland

  Als adviseur opgetreden van SKH bij de koop van de in Waarland gevestigde kinderopvangonderneming De Keet. Vanuit haar filosofie kinderopvangactiviteiten integraal aan te bieden in samenwerking met het basisonderwijs, bouwt SKH aan haar organisatie door kinderopvangondernemingen over te nemen die zich in of bij onderwijslocaties bevinden.
 • maart 2017Verkoop casino ondernemingen Supergame en Biermann’s Bingo

  Opgetreden als adviseur van Ronmar, het familiebedrijf van de Limburgse familie Traarbach, bij de verkoop van de Limburgse casino activiteiten aan Casino Admiral Holland, onderdeel van de Oostenrijkse Novomatic Group. Ronmar gaat zich meer focussen op nieuwe mogelijkheden binnen de Nederlandse en Belgische kansspelmarkt zoals online gaming.
 • maart 2017Verkoop resterende belang in M&I Labtech

  Na in 2015 opgetreden te hebben als adviseur van verkoper bij de verkoop van een meerderheidsbelang in M&I Labtech aan het in Dubai gevestigde medeaandeelhouder Global Consultancy FZC, ook opgetreden als adviseur van verkoper bij de verkoop van het resterende belang. M&I Labtech is specialist in de (turnkey) realisatie van laboratoria en het onderhoud en reparatie daarvan voor onder meer de olie- en gasindustrie en de petrochemische industrie.
 • september 2016Royal FloraHolland verkoopt Hobaho aan Dümmen Orange

  Opgetreden als adviseur van Royal FloraHolland bij de verkoop van Hobaho Horti Groep, specialist in het veredelen van bloembollen. De verkoop sluit aan bij de strategie van FloraHolland om zich meer te richten op haar kernactiviteiten (het samenbrengen van leden binnen de bloemenveilingen).
 • juni 2016Verkoop familiebedrijf Koninklijke Hesselink

  Opgetreden als adviseur van verkoper bij de verkoop van dit bedrijf in grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en natuursteen.