Ons team

Dit zijn uw advocaten/sparringpartners:

Els in 't Veld

Advocaat & partner

+31 6 274 670 55


Els heeft een achtergrond als bedrijfsjurist bij een van de grootste accountancy- en advieskantoren, waar de basis is gelegd voor het als vanzelfsprekend samenwerken met accountants, fiscalisten en andere adviseurs. Zij heeft de overstap naar de advocatuur gemaakt en heeft als mede-eigenaar van een middelgroot advocatenkantoor een grote bijdrage geleverd aan de groei en professionalisering van de M&A en corporate praktijk. Els heeft veel ervaring met fusies en overnames in elke denkbare vorm, internationaal en nationaal, en het structureren van ondernemingen onder meer door joint ventures en (werknemers)participaties. Verder adviseert zij bij bedrijfsopvolging in familiebedrijven en in bredere ondernemingsrechtelijk zin over onderwerpen zoals corporate governance en de vennootschappelijke (groeps)structuur. Cliënten omschrijven Els als betrokken, praktisch en kundig, zonder de commerciële belangen uit het oog te verliezen.

Els heeft de postdoctorale opleiding Fusie & overname en de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht afgerond en is lid en voorzitter van de Dutch Corporate Finance Association (DCFA). Els verzorgt regelmatig seminars over verschillende M&A gerelateerde onderwerpen.
Winnaar van de Brookz Overnameadvocaat van het Jaar Award

Daniëlle Dix

Advocaat & partner

+31 6 433 761 18


Daniëlle is gespecialiseerd in fusie & overnames. Ze heeft ruime ervaring met mid-market transacties, in diverse sectoren, in nationaal en internationaal verband, zowel aan kopers- als aan verkoperszijde. Daarnaast begeleidt Daniëlle bij bedrijfsopvolging in het familiebedrijf, (werknemers)participaties, en het opzetten (of ontvlechten) van joint ventures en andere samenwerkingsverbanden. Ook adviseert ze aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en hoger management over uiteenlopende vraagstukken binnen het vennootschapsrecht.

Haar kennis en ervaring heeft Daniëlle opgedaan als bedrijfsjurist bij een Big Four accountancy- en (belasting)advieskantoor en daarna als overnameadvocaat bij een toonaangevend middelgroot advocatenkantoor. Cliënten beschrijven Daniëlle als een kundig en gedreven jurist, die makkelijk improviseert, tact heeft en denkt in oplossingen.

Daniëlle heeft de postdoctorale Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen afgerond en is lid van de Dutch Corporate Finance Association (DCFA). Zij zorgt met regelmaat voor (kennis)bijeenkomsten voor andere adviseurs die actief zijn in de fusie- en overnamepraktijk, en voor ondernemers.
Ranking in TOP15 Vrouwelijke M&A Advocaten - M&A Community

Donna 't Hart

Juridisch medewerker